Sunday, 14 August 2016

TIPS SENTIASA KONSISTEN MAKAN VITAMIN

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini saya nak kongsikan tips nak konsisten makan vitamin. Ada yang cakap saya mula-mula je makan vitamin, lepastu culas makan. Ada juga yang cakap, owh saya terlupa la.  Konsisten terhadap sesuatu apa yang kita buat akan menampakkan kesan yang superb. Buat sesuatu perlulah istikomah untuk hasil yang baik. Nak sihat dan cantik tak ? kalau nak, kenalah konsisten setiap masa. 

BAGAIMANA NAK KONSISTEN YE ?

1. Set alarm clock setiap hari waktu bila perlu makan.
2. Sediakan dispenser vitamin yang diperlukan sehari supaya mudah dibawa ke mana-mana.


3. Buat note pada kertas " sudahkah anda makam vitamin anda pada hari ini"


Tulis besar-besar dan jelas. Tampal pada laluan anda kerap keluar masuk.

4. Pastikan bekalan mencukupi. Set bilangan makan sehari supaya cukup setiap bulan dan tidak terputus.Inilah yang saya buat supaya saya tak lupa . Konsisten dalam apa jua tindakan akan menampakkan keberkesanannya . Jika anda berminat dengan vitamin bolehlah menghubungi saya untuk saya cadangkan set terbaik untuk anda. 

~ selamat mencuba ~SALAM SAYANG, 
NUR AZURA  BT MOHAMAD YUSOP

011.1075.3394

SID 1211475RAKAN VITAMIN  ANDA

No comments:

Post a Comment


Assalamualaikum dan salam sejahtera khas buat semua pengunjung blog saya. Nama saya nur azura bt mohamad yusop. Saya seorang guru pendidikan khas. Saya sudah berkeluarga dan mempunyai 2 orang anak lelaki yang comel.
Saya juga merupakan seorang Jurulatih SPA dan dan Pengedar Sah Shaklee. Kepakaran saya dalam bidang kecantikan. Fokus utama saya ialah membantu wanita yang mempunyai masalah dalaman dan kecantikan untuk kelihatan lebih cantik dan sihat
♥ Copyright © Azura Yusop | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse