Monday, 1 August 2016

APA YANG BESTNYA BISNES SPA BERGERAK

Assalamualaikum dan salam penuh kasih sayang.  Mulakan hari ini dengan senyuman, senyuman yang paling manis sekali kerana dirimu begitu berharga. Menariknya tentang wanita ialah ingin sentiasa nampak cantik dan menawan. Apa yang saya akan kongsikan pada semua wanita jelita hari ini ialah bukan sahaja kelihatan cantik dan menawan tetapi dalam masa yang mempunyai pendapatan sendiri. 

Melalui Projek The Walking Beauty anda bukan sahaja tampil dengan keyakinan, cantik, menawan, menjana income malah berpeluang pergi ke luar negara. Pernah korang terfikir boleh ke pergi luar negara dengan hanya buat  Spa.

KORANG TAU TAK?

Inilah satu-satunya perbezaan SPA under The Walking Beauty Project. Wow...mesti ada yang tak percaya. Betul !, ini bukan omongan kosong. Jom realisasikan impian anda bersama team beauty kami.

Pengasas projek sentiasa membuka peluang ini khas untuk wanita yang benar-benar ingin berubah. Projek ini juga membuka peluang untuk membantu wanita yang kurang berkemampuan dan mempunyai masalah kewangan untuk menikmati kehidupan yang lebih berkualiti.


Saya faham, saya juga seorang wanita yang mempunyai keluarga. Masalah kewangan memang tak dapat dielakkan. List yang perlu dibayar setiap bulan adalah wajib. Itulah jumlah bayaran yang perlu dilunaskan. Habis bulan habis gaji.

Bagaimana pulak nak simpan duit nak pergi ke luar negara. Rasanya tidak pernah terfikir di kotak fikiran ini, sedangkan negeri dalam Malaysia pun tak habis lagi dilawati. Inikan pula melancong ke luar negera. Beli reward untuk diri sendiri adalah list paling bawah sekali kerana mendahulukan apa yang lebih penting. Itupun kalau ada lebih, biasanya takde reward untuk diri sendiri.

Segalanya berubah setelah saya menyertai Projek Spa Bergerak ini. Jangan risau !, anda akan diberi latihan secara insentif dan sijil supaya menjadi seorang beautician yang mahir dan berkeyakinan. Minggu pertama saya join Spa Bergerak ini saya dah dapat RM400.00 dan seterusnya tak sampai sebulan dah dapat pulangan modal. Satu minggu saya boleh dapat pendapatan sampingan RM200.00. Satu jumlah yang sangat lumayan bagi saya yang sentiasa mempunyai masalah kewangan.



Jom kita berkenalan dengan Projek HOME & MOBILE SPA ini.

Apa itu The Walking Beauty Projek ?

Projek The Walking Beauty adalah satu projek Spa Tanpa Kedai yang direka khas untuk membantu golongan wanita yang sedang tercari-cari sebuah perniagaan yang MUDAH, SIMPLE dan FUN tetapi mampu memberi pulangan modal yang sungguh luar biasa.

Melalui projek Spa ini, peserta akan diajar bagaimana mereka mampu untuk memiliki Spa sendiri dengan kos yang sangat minimum tetapi mampu menjana pendapatan 4-5 angka sebulan HANYA BERMULA DARI RUMAH.

Mengapa perniagaan Spa Tanpa Kedai MENGUNTUNGKAN
  • Permintaan home spa sedang meningkat pada masa kini. 
  • Boleh dijalankan dimana-mana walaupun sedang bercuti
  • Tiada resiko bankrup kerana modalnya sangat kecil
  • Tidak perlu berhutang bank untuk membuka kedai dan membeli alatan spa
  • Bisness ini mudah, fleksibel ikut masa kita dan semuanya set by appoiment mengikut kesesuaian masa kita. Secara tidak langsung boleh selesaikan urusan rumahtangga terlebih dahulu. 
  • Keuntungan besar kerana tidak perlu sewa kedai dan bayar gaji pekerja
Home & Mobile Spa menjadi TREND masa kini
  • Ramai wanita yang ingin berspa tetapi mempunyai anak-anak yang masih kecil. Mereka lebih suka memilih servis Spa datang ke irumah supaya dapat berSpa dengan tidak meniggalkan anak-anak.
  • Wanita bekerjaya dan sibuk yang tiada masa untuk ke salon spa
  • Kedai spa diluar terlalu mahal
  • Ada wanita yang lebih selesa melakukan spa di rumah berbanding di kedai atas faktor keselamatan
  • Perniagaan spa boleh dibuat secara full time atau part time
 Siapa GOLONGAN yang perlu menyertai Projek ini
  1. Wanita yang ingin memiliki kedai spa sendiri
  2. Mereka yang berminat dengan perniagaan spa tetapi tiada modal yang besar
  3. Mereka yang ingin menjalankan perniagaan hanya dirumah
  4. Mereka yang mempunyai pekerjaan tetap dan ingin mencari side income untuk membantu suami dan keluarga
  5. Graduan yang masih menganggur dan ingin memulakan perniagaan
  6. Surirumah yang ingin menjana pendapatan

FAEDAH yang anda perolehi sekiranmya menyertai HOME & MOBILE SPA
  1. Sijil as a certified beautician
  2. Support Group
  3. Lifetime Coaching
  4. Duit poket hari-hari hasil Spa
  5. Percuma kit Spa yang comel
  6. Tidak perlu sewa kedai, tidak perlu bayar gaji pekerja, tidak perlu bayar bil kedai
  7. Lepas Kursus terus boleh running Spa tak payah nak tunggu
  8. Pulangan modal yang besar ( satu pelanggan RM50.00 dan 10 pelanggan dan balik pulangan modal)
  9. MELANCONG KE LUAR NEGARA

 BUKTI KESERONOKAN TEAM BEAUTY KAMI DIRAI PADA MUSIM SALJI  DI PERTH AUSTRALIA 










SEMUA BEAUTICIAN DIBAWA MELAWAT TEMPAT MENARIK DI PERTH, ANTARANYA:


FREMANTLE CITY
CAVERSHAM WILDLIFE PARK
THE MARGARET CHOCOLATE COMPANY
SWAN VALLEY
KINGS PARK & BOTANI GARDEN
BELL TOWER
ELIZABETH QUAY
HAROLD BOAS GARDEN
HYDE PARK
SWAN RIVER
KAILIS FISH & CHIPS
E-SHED MARKET
BLUE BOAT HOUSE
NAIK TRAIN
SEWA KERETA

JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI, TAHUN 2016 BERWINTER DI PERTH AUSTRALIA. TAHUN 2017 BERWINTER DI JEPUN

JOM KITA INTAI KEUNIKAN HOME & MOBILE SPA

KURSUS DAN LATIHAN INSENTIF  SPA

SIJIL SPA
IDEA DEKORASI SPA

IDEA DEKORASI SPA

CUSTOMER SPA



JOM SERTAI KAMI THE WALKING BEAUTY PROJEK. PAKEJ MENARIK MENANTI ANDA.  HUBUNGI  SAYA SEBAGAI SPA TRAINER ANDA YANG DIPERCAYAI. SAYA AKAN MEMBIMBING ANDA SEHINGGA BERJAYA  INSYAALLAH.

JOM WANITA-WANITA DILUAR SANA,  KITA SAMA-SAMA TADABBUR DI BUMI ALLAH YANG LUAS INI. SEMUA INI REALITI SEKIRANYA ANDA BERSUNGGUH-SUNGGUIH  MENCAPAI IMPIAN ANDA.  SEMUA INI BUKAN MUSTAHIL. SAYA BOLEH ANDA JUGA BOLEH.




PAKEJ  BARU HOME & MOBILE SPA  BESERTA SIJIL 

FREE SPA KIT UNTUK 20 BAKAL  BEAUTICIAN TERAWAL 




HUBUNGI SAYA,

















NUR AZURA  BT MOHAMAD YUSOP

011.1075.3394

BEAUTICIAN & SPA TRAINER




















No comments:

Post a Comment


Assalamualaikum dan salam sejahtera khas buat semua pengunjung blog saya. Nama saya nur azura bt mohamad yusop. Saya seorang guru pendidikan khas. Saya sudah berkeluarga dan mempunyai 2 orang anak lelaki yang comel.
Saya juga merupakan seorang Jurulatih SPA dan dan Pengedar Sah Shaklee. Kepakaran saya dalam bidang kecantikan. Fokus utama saya ialah membantu wanita yang mempunyai masalah dalaman dan kecantikan untuk kelihatan lebih cantik dan sihat




♥ Copyright © Azura Yusop | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse